Kiruna Sportdykarklubb

  • Är ansluten till Svenska Sportdykarförbundet (SSDF) och Riksidrottsförbundet
  • Har ett omfattande dykprogram som omfattar dykning i Nordnorges klara vatten samt Sveriges nordliga insjöar och vattendrag
  • Bedriver utbildning av sportdykare
  • Har dykträning torsdagar och söndagar kl 19.30 i Kirunas simhall
  • Tillhandahåller utrustning som står till medlemmarnas förfogande, omfattande dykapparater, kompressorer, båt och säkerhetsutrustning
  • Ger medlemmarna möjlighet till luftfyllning
  • Bedriver lägerverksamhet för sportdykare

För att bli medlem, betala in avgiften till vårt bankgiro eller Swish-nr. Fyll i vilken medlemskategori medlemsanmälan gäller, samt personnummer och telefonnummer, ev mobilnummer och e-postadress.

Kiruna Sportdykarklubb
Box 15, 981 33 Kiruna
Bankgiro 628-5266
Swish 1235885215
Senior700 kr/årSenior är den som under verksamhetsåret uppnår 20 år eller äldre. Avgiften avser aktiv dykare och omfattar: registrering och avgift till SSDF och därmed dykförsäkring och tidningen Sportdykaren, samt avgift till klubben.
Familjesenior600 kr/årFamiljemedlem senior är den som under verksamhetsåret uppnår 20 år eller mera. Avgiften avser aktiv dykare som är make/sambo/syskon/förälder/barn och har samma adress som aktiv seniormedlem och omfattar: registrering och avgift till SSDF och därmed dykförsäkring, samt avgift till klubben.
KSDK-medlemskap300 kr/årAktiv dykare som är medlem och ansluten till annan dykklubb. Försäkring ingår ej. Aktiv medlem ej aktiv dykare.
Junior
Familjejunior
175 kr/år
125 kr/år
Junior eller familjejunior är den som är mellan 14 och 19 år. Avgiften avser: registrering och avgift till SSDF och därmed dykförsäkring, samt avgift till klubben. Familjejunior har samma adress som en annan medlem och erhåller endast tidningen.
Minior115 kr/årMinior är den som är mellan 0 och 13 år. Avgiften avser: registrering och avgift till SSDF och därmed dykförsäkring, samt avgift till klubben.
Stödmedlem100 kr/årStödmedlem är endast medlem i klubben – ej SSDF-registrerad, varför dykförsäkring ej ingår. Medlemskapet avser inte aktiva dykare, utan dem som önskar stödja klubben.
Kompressorkort600 kr/årGer fri tillgång till klubbens två kompressorer. Fyller flaskor upp till 300 bar. (Enstaka fyllning: 50 kr)

Ramla in på en kopp kaffe, snacka dykning, simma och basta!

Klubbtider från ca 19.00, torsdagar och söndagar, bassängtid: 19.30-20.30

Kalender iCal

Prenumerera på kalendern: iCal

Gilla oss på Facebook

Följ oss på

Follow kirunasdk on Twitter